Кабмін призначив нового представника уряду у Верховній Раді

Голосування відбулось без жодних зауважень
Кабмін призначив нового представника уряду у Верховній Раді
Тарас Мельничук (фото: Taras Melnychuk/Facebook)
16 Червня 2021, 15:04
читать на русском

Кабінет міністрів України призначив нового постійного представника уряду у Верховній Раді. Ним став Тарас Мельничук - керівник секретаріату депутатської фракції партії "Слуга народу" в Раді.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду у середу, 16 червня.

Це важлива комунікаційна позиція. На неї пропонується визначити Мельничука Тараса Петровича, керівника секретаріату фракції "Політична партія Слуга народу" в Верховній Раді, - сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Прем'єр висловив впевненість, що попереду їх чекає плідна комунікаційна робота. Голосування відбулось без жодних зауважень.

Зазначимо, що Тарас Мельничук у 2015-2017 роках працював помічником лідера фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олега Березюка. Потім був радником міністра Кабінету міністра Олександра Саєнка.

Керівником секретаріату депутатської фракції партії "Слуга народу" був від 2019 року. А у 2020 році Мельничук балотувався від "Слуги народу" в Київську міську раду, але не пройшов.

Нагадаємо, що 29 квітня постійний представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан написав заяву про звільнення за власним бажанням. Мокана постійним представником уряду призначили в березні 2020 року замість нардепки Олени Шуляк.