Каталися південним мостом у комендантську годину: співак Віктор Павлік з дружиною втрапили у скандал

Південний міст у Києві закритий для проїзду приватного транспорту з червня минулого року
Каталися південним мостом у комендантську годину: співак Віктор Павлік з дружиною втрапили у скандал
17 Травня 2023, 14:47
читать на русском

Український музикант Віктор Павлік разом з дружиною Катериною Репяховою потрапив у скандал. Репяхова, яка активно веде свій Instagram-блог, виклала відео, на якому вона з чоловіком їде по Південному мосту в Києві. Міст закритий для проїзду приватного транспорту з червня минулого року.

"Мене чоловік везе по Південному мосту. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік дарує мені такі романтичні подарунки", - похвалилася Репяхова.

Катя показала, що за кермом автомобіля перебував чоловік. Пустили їх на міст, бо у артиста є "чарівний папірець" - перепусткою Віктора Павліка нагородили як народного артиста.

Репяхова швидко видалила відео з соціальних мереж, проте його вже встигли завантажити і підхопити інші користувачі.

Коментатори обурилися тим, що Репяхова і Павлік дозволяють собі транслювати таке в своєму блозі і називати це "задоволенням не для всіх": "Дно!", "Як там Південний міст? Кажете, не для всіх? Ну-ну. СБУ вже в дорозі", "Як ви можете? Невже це нормально? Я вважала вас нормальними, свідомими", "Сором і ганьба і Каті, і Павліку. Впали в моїх очах", "Видалила? Народ все пам'ятає!"

Пізніше пресслужба поліції Києва повідомила. що перепустку Павліка було вилучено правоохоронними органами.

Правоохоронці виявили відео у соцмережах, на якому артист та його дружина показують спецперепустку, що діє під час комендантської години, під час проїзду Південним мостом. Під час бесіди зі співаком йому нагадали про заборону фіксувати об'єкти стратегічного значення, - написали в поліції.

Своєю чергою, дружина Павлика, коментуючи інцидент, заявила, що все було лише "невдалим жартом та помилкою". Вона стверджує, що її чоловік не купував перепустку.

Пізніше з коментарем у соцмережах не забарився і сам Павлік:

"Вже багатьом написав, але всім пояснити неможливо. Дуже шкодуємо, що так вийшло. Дуже! Насправді це просто перепустка на комендантську годину, тому що я дуже часто приїжджаю дуже пізно з благодійних виступів на підтримку Збройних сил, то мені такий документ просто необхідний на комендантську годину. Ну а зрозуміло, що все вийшло, як людям цього хочеться. Це мій документ, а не дружини,  а під подарунком вона мала на увазі саму поїздку через міст, а не документ. Коротше, невдало пожартувала… Але це ж неможливо всім пояснити", – прокоментував співак.

Нагадаємо, у Києві починаючи з лютого набрали чинності оновлені перепустки на авто для пересування містом під час комендантської години.

Читайте також

1