Катував людей та здавав позиції ЗСУ: зраднику з Бучі загрожує довічне ув'язнення

Житель Кривого Рогу приїхав до Бучі та перейшов на сторону окупантів
Катував людей та здавав позиції ЗСУ: зраднику з Бучі загрожує довічне ув'язнення
Арешт Фото: Kindel Media з Pexels
14 Квітня 2022, 16:26
читать на русском

Поліція затримала 68-річного жителя Кривого Рогу, який у лютому приїхав у Бучу та перейшов на бік російських окупантів. Зраднику загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомили в Нацполіції в Telegram.

У лютому 2022 року, перебуваючи у місті Буча Київської області, чоловік перейшов на бік окупантів. Спільно з ними він патрулював, залякував і бив місцевих мешканців, а також погрожував їм вбивством і здавав позиції українських військових, - йшлося в повідомленні.

Також він разом із російськими військовими бив і катував людей, які підтримували українську армію, чинили опір рашистам та не погоджувалися на співпрацю.

Під час обшуку в помешканні зловмисника поліцейські вилучили речові докази, які свідчать про його співпрацю з окупантами. Тож фігуранту уже оголошено про підозру у державній зраді. Йому загрожує довічне ув’язнення, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, Служба безпеки України продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні. Так, у чотирьох областях було викрито групи колаборантів, які коригували вогонь, "зливали" дані про позиції українських військових та передавали інформацію, потрібну для ворога.

Читайте також

1