Київ потопає у заторах: які дороги краще оминати

Затори утворилися на низці вулиць, проспектів та шосе
Київ потопає у заторах: які дороги краще оминати
Дорога, автомобілі, світлофор (фото: УНІАН)
19 Травня 2021, 11:10
читать на русском

Вранці 19 травня Київ потопає у заторах. "Стоять" вулиці у центрі Києва, Набережне шосе та проспект Перемоги. Втім, з правого на лівий беріг можна добратися без проблем.

Як свідчать дані Google, затори утворилися на низці вулиць, проспектів та шосе.

Зокрема на правому березі зупинились проспекти Відрадний, Валерія Лобановського, Перемоги, Повітрофлотський, Голосіївський, Степана Бандери. "Стоять" Окружна дорога, вулиці Борщагівська, Польова, Августина Волошина, Ушинського, Вадима Гетьмана, Дегтярівська, Щусєва, Олени Теліги, Юрія Іллєнка, Січових Стрільців, Велика Васильківська, Кіквідзе, Мечникова, Євгена Коновальця, Михайла Грушевського, Богатирська, Семена Скляренка та інші.

Також проблеми з рухом транспорту на бульварі Лесі Українки, Кловському спуску, Набережному шосе та Наддніпрянському шосе.

Мости Північний, Метро, Патона, Дарницький вільні. Втім, на Південному мості на окремих ділянках дороги утворилися затори.

На лівому березі столиці затори утворилися на проспекті Визволителів та виїзді з нього на Броварський проспект. Вулиці генерала Жмаченка, Андрія Малишка, Микільсько-Слобідська, Раїси Окіпної, Миропільська, Братиславська, Марка Черемшини, бульвар Перова, проспект Романа Шухевича та інші.

Нагадаємо, у столиці на вулиці Милославській  до 1 листопада частково обмежили рух транспорту через ремонт дорожнього покриття.

Читайте також

1