Київ стоїть у заторах через дощ - де ускладнено рух (карта)

Через затори в столиці утворилася велика кількість ДТП
Важливо
Київ стоїть у заторах через дощ - де ускладнено рух (карта)
Затор, автомобілі Фото: Life Of Pix з Pexels
24 Вересня 2021, 09:43
читать на русском

Сьогодні вранці, 24 вересня, через дощі Київ став у заторах.

Про це повідомили в Google Maps.

У столиці спостерігається велика кількість ДТП через затори.

Зокрема рух на правому березі ускладнено на бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки, бульварі Дружби Народів, проспекті Перемоги, проспекті Валерія Лобановського, вулиці Набережно-Хрещатицькій, Набережному шосе, проспекті Степана Бандери, Оболонському проспекті, вулиці Кирилівська, Наддніпрянському шосе.

Затори спостерігаються на вулиці Олени Теліги, вулиці Щусєва, вулиці Юрія Іллєнка, вулиці Нижній вал, вулиці Луговій, вулиці Глибочицькій, вулиці Січових Стрільців, вулиці В'ячеслава Чорновола, вулиці Великій Васильківській, вулиці Саперно-Слобідській, вулиці Володимирській.

Також неможливо проїхати через ускладнений рух на Гаванському, північному, Дарницькому мостах і мостах Метро і Патона. На В'їзді на південний міст з лівого берега також пробки.

На лівому березі можна спостерігати затори на Дніпровській набережній, вулиці Урлівській, вулиці Здолбунівській, вулиці Анни Ахматової, Харківській шосе, проспекті Миколи Бажана, проспекті Соборності, проспекті Юрія Гагаріна, вулиці Раїси Окіпної, Броварському проспекті, бульварі Перова, вулиці Братиславській вулиці та вулиці Оноре де Бальзака, проспекті Миру.

Нагадаємо, у столичному метро іноземець нецензурно висловлювався, вдарив в обличчя жінку, а також погрожував іншим пасажирам пневматичним пістолетом у вагоні метро.

Читайте також