Київські патрульні допомогли хірургу, який поспішав рятувати 8-річного пацієнта

Медик попросив підвезти його до лікарні
Київські патрульні допомогли хірургу, який поспішав рятувати 8-річного пацієнта
Патрульні поліцейські (фото: Нацполіція)
7 Квітня 2021, 08:02
читать на русском

У Києві поліція вночі допомогла лікарю хірургу вчасно потрапити на операцію до 8-річного хлопчика.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

Як відомо, історія сталася цими вихідними. Під час нічного патрулювання Деснянського району службову машину співробітників полку поліції особливого призначення №1 зупинив чоловік з проханням допомогти йому доїхати до лікарні.

За словами лейтенанта поліції Петра Гриба, киянин представився судинним хірургом столичної медичної установи та пояснив, що йому терміново треба дістатись до лікарні на операцію:
Він розповів, що у Вишгородській лікарні його чекає хлопчик з травмою ноги та великою крововтратою і йому терміново необхідна екстрена операція. Чоловік мав вигляд медпрацівника - у спецодязі та з сумкою лікаря. Ми миттєво відреагували на прохання громадянина, увімкнули спецсигнали та швидко поїхали у заклад, де на хірурга чекав 8-річний пацієнт, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Лікар і батьки хлопчика подякували поліціянтам за супровід хірурга, адже травма могла призвести до погіршення стану здоров’я та навіть інвалідності.

Нагадаємо, 3 березня, під час патрулювання Сєвєродонецька перехожий з ножем напав на бійця батальйону "Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова".

1