КиївЗоо відновив роботу у режимі парку: на яких тварин можна подивитися

На території зоопарку можна перебувати до 16:30
КиївЗоо відновив роботу у режимі парку: на яких тварин можна подивитися
Зоопарк Фото: Т. Ясінчук (https://kyivcity.gov.ua/news/kivskiy_zoopark_rozpochav_robotu_v_rezhimi_parku/)
12 Травня 2022, 15:33
читать на русском

Київський зоопарк розпочав роботу в режимі парку. Тепер відвідувачам будуть доступні вуличні експозиції, пташині озера та дендропарк.

Як повідомили в зоопарку, з перших днів війни він працював у закритому для відвідувачів форматі. Увесь цей час персонал годував тварин, наглядав за ними.

Зазначається, що зараз КиївЗоо відкриває свої двері для відвідувачів, тож тепер всі охочі "зможуть побачити врятовану тигрицю Далілу, цілий "дитячий садочок" мавпенят, різноманітних черепах, птахів та ящірок".

А також на гостей чекають горила Тоні та бегемот Лілі у своїх літніх оновлених вольєрах, лемури на зелених острівцях, і звичайно слон Хорас, леви, жирафи, олені, ведмеді та багато інших наших мешканців, – розповіли в зоопарку.

В столичному "зооленді" попередили відвідувачів: за сигналом повітряної тривоги треба негайно покинути територію та прямувати до найближчого сховища.

Каси продажу квитків працюють з 10:00 до 15:00, на території зоопарку можна перебувати до 16:30. Вартість вхідних квитків залишається незмінною – 120 грн (дорослий) та 60 грн (пільговий).