Кийком по голові за невипитий коктейль: охоронці нічного клубу Києва побили відвідувача

Хлопець отримав травму голови та написав заяву до поліції
Ексклюзив
Кийком по голові за невипитий коктейль: охоронці нічного клубу Києва побили відвідувача
Побитий охоронцями відвідувач нічного клубу PORTUM Володимир під час МРТ (фото: Парламент.UA)
24 Листопада 2021, 11:44
читать на русском

Охоронці нічного клубу PORTUM у Києві побили відвідувача за коктейль, який він не випив. Про це Парламент.UA повідомив сам постраждалий.

Ми прийшли до клубу компанією, але там практично нікого не було. Офіціант дуже довго до нас підходив, тому ми зібрались звідти йти. Я виходив першим. Почув як мій друг кричить і відчув удар по голові. Мені здалось, що мені в потилицю кинули чимось дуже тяжким. Як тільки я розвернувся мені одразу ж завдали удар по животі: потрапили у сонячне сплетіння, адже мені стало дуже важко дихати і стояти далі я вже не міг, - розповів Володимир для Парламент.UA.

За словами хлопця, двоє охоронців повідомили, що їх прислала адміністрація нічного клубу "запитати" за неоплачені коктейлі.

Охоронці нічного клубу PORTUM (скріншот: Парламент.UA)

В особистому листуванні з Володимиром адміністрація клубу зазначила, що вони замовили коктейлі та, доки їх готували, компанія зникла, а саме замовлення не було оплачене.

Відповідно до українського законодавства клієнт має право не платити за будь-яку страву, якщо її ще не почали готувати або ж якщо готують занадто довго. За словами хлопця, попри відсутність відвідувачів у закладі, обслуговування було дуже повільним.

Інцидент стався 22 листопада близько опівночі. Одразу після побиття Володимир поїхав до лікарні, де пройшов обстеження. У медичному висновку зазначені видимі потовщення на слизовій оболонці з правого боку.

Довідка з магнітно-резонансної томографії (фото: Парламент.UA)

Хлопець вже звернувся з відповідною заявою до правоохоронних органів.

Парламент.UA звернувся за коментарем до адміністрації нічного клубу, проте на момент публікації новини жодної  офіційної відповіді не отримав.

1