Кілька вулиць перекриють у Києві: адреси

Рух транспорту на дорогах столиці частково обмежать через дорожні роботи
Кілька вулиць перекриють у Києві: адреси
Ремонт доріг Фото: Київавтодор
25 Червня 2021, 11:14
читать на русском

У столиці дорожники частково обмежать рух транспорту одразу на кількох вулицях.

Як повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор", розпочинаються фінальні роботи з улаштування нового асфальтного покриття на просп. Степана Бандери. Упродовж 25-28 червня влаштовуватимуть верхній шар на ділянці від просп. Оболонського до вул. О. Теліги. На проспекті Степана Бандери частково обмежать рух із 25 до 28 червня.

Рух під час робіт буде частково обмежено. Заїзди до прилеглих територій з просп. С. Бандери буде тимчасово закрито. Заїхати до магазинів і ТРЦ можна з вул. Куренівської.

Фото: Київавтодор

З 00:00 26 червня до 15:00 28 червня частково обмежать рух на вул. Борщагівській. Дорожники проведуть фінальні роботи на проїжджій частині вулиці. Упродовж 26-28 червня заплановано влаштувати верхній шар покриття на ділянці від Індустріального шляхопроводу до просп. Повітрофлотського. Роботи виконуватимуть у напрямку вул. Жилянської.

Роботи виконають на вихідних, щоб менше впливати на трафік. У цей час на вул. Борщагівській буде частково обмежено рух. Можливі тимчасові перекриття заїздів до прилеглих територій.

Фото: Київавтодор

З 21:00 25 червня до 17:00 26 червня частково обмежать рух транспорту на вул. Будівельників. Зокрема, на цій вулиці триває середній ремонт. На ділянці від вул. Краківської до бульвару Верховної Ради влаштовуватимуть верхній шар покриття.

Фото: Київавтодор

Роботи виконають вночі і у вихідний, щоб менше впливати на трафік. Під час робіт рух на вулиці буде частково обмежено. Можливі тимчасові перекриття заїздів до прилеглих територій.

З 8:00 до 19:00 26 і 27 червня триватиме середній ремонт на вул. Якуба Коласа. Упродовж 26-27 червня верхній шар покриття влаштовуватимуть ще на одній ділянці. Працюватимуть у кварталі від вул. П. Чаадаєва до бульвару Р. Роллана.

Роботи виконають на вихідні, щоб менше впливати на трафік.

Нагадаємо, у Києві на Парковій алеї обмежили рух транспорту до 28 червня.

Читайте також