Киян попередили про ремонт доріг: на які вулиці краще не виїжджати

Капітальні ремонти проходять одразу в кількох районах столиці
Киян попередили про ремонт доріг: на які вулиці краще не виїжджати
Ремонт доріг у Києві Фото: КМДА
8 Квітня 2021, 13:45
читать на русском

Комунальники продовжують капітальні ремонти доріг та пішоходних доріжок у кількох районах столиці.

Як повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор", триває капітальний ремонт вул. Чорнобильської. Дорожники влаштовують основу для облаштування тротуарів і велодоріжки, монтують нові бордюри.

На вулиці Милославській дорожники влаштували нижній шар асфальтового покриття на частині від вул. Радунської до вул. Оноре де Бальзака (у напрямку вул. Оноре де Бальзака). Нині оновлюють і посилюють основу дороги, облаштовують нову систему зливової каналізації й міняють бордюри на частині вул. Милославської у напрямку вул. Радунської.

На вул. Борщагівській влаштували нижній шар покриття. Щоб воно слугувало довше, використовують сучасні матеріали і технології. Так, між основою проїжджої частини і нижнім шаром влаштували полімерну сітку.

Читайте також

Нове гранітне мощення з’являється на Пейзажній алеї. Також облаштовують оглядові майданчики і підпірні стінки. Встановили на променаді камери відеонагляду і тривожну кнопку. Оновлюють сходи, мережі освітлення.

На проспекті Степана Бандери завершують підготовку до фрезерування старого покриття. 10 квітня буде змінена схема проїзду на магістралі: проїзд транспорту організують двома смугами в кожному напрямку на частині проспекту в напрямку Північного мосту.

Нагадаємо, 10 квітня також розпочнеться капітальний ремонт Кільцевої дороги. На першому етапі оновлюватимуть ділянку від Одеської площі до вул. Луценка (у напрямку Жулян). Загалом буде відремонтовано ділянку від Одеської площі до вул. Ватутіна.

1