Кіт-мандрівник з Одеси доїхав до Ізраїлю в контейнері з цукерками

Кіт вижив, три тижні перебуваючи у закритому контейнері без їжі й води
Кіт-мандрівник з Одеси доїхав до Ізраїлю в контейнері з цукерками
Кіт-мандрівник (Фото: Фейсбук)
16 Січня 2021, 00:00
читать на русском

Звичайний домашній кіт випадково заліз до контейнера з цукерками і три тижні їхав без їжі і води аж до Ізраїлю.

Про долю кота-мандрівника розповіли на Фейсбук-сторінці компанії - перевізника, працівники якої знайшли чотирилапого вже в Ізраїлі.

Дивовижно, але він витримав 3 тижні дороги! Можемо тільки здогадуватися, чим харчувався і де кіт брав ті краплі води, на яких прожив ці тижні. При такій важкій дорозі він – живий! - розповіли у компанії-перевізника.

Як з'ясувалося, раніше камери спостереження зафіксували, що тварина непомітно пробралася в контейнер з цукерками ще при завантаженні.

Котика вже оглянули ветеринари, його здоров`ю нині нічого не загрожує.

Зараз маленький мандрівник у доброму стані. Це на особистому контролі директора Одеської експедиторської компанії "Star Shine Shipping" Олександра Вінника, - йдеться у дописі.

Читайте також

Нагадаємо, перед новим роком у Червонограді Львівської області надзвичайники врятували кота, якого затисло у моторному відсіку автомобіля. Власник авта почув шум та крики кота після того, як завів свій Opel Vivarо. Як згодом стало відомо, під капот пробрався кіт, а коли запустився двигун, його затягнуло під ремінь генератора. Чотирилапий не міг самостійно вибратись, оскільки його сильно затисло. Щоб витягти бідолашну тварину, рятувальники з дозволу власника автівки, розрізали ремінь.