Киянин понад три роки ґвалтував доньок своєї коханки

За вчинене йому загрожує довічне позбавлення волі
Киянин понад три роки ґвалтував доньок своєї коханки
суд, суддя Фото: Ekaterina Bolovtsova з Pexels
28 Липня 2022, 06:12
читать на русском

У Києві судитимуть чоловіка, який понад три роки ґвалтував неповнолітніх доньок своєї коханки.

Як повідомила Київська міська прокуратура, за насилля над дітьми йому загрожує довічне позбавлення волі.

Зазначається, що чоловік, проживаючи з матір’ю трьох неповнолітніх дівчат, у період з 2018 по 2021 роки систематично ґвалтував доньок своєї співмешканки та "задовольняв статеву пристрасть неприродним способом, застосовуючи при цьому фізичне насильство". На момент вчинення злочинів одна з дівчат була малолітньою.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Деснянської окружної прокуратури м. Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно чоловіка за фактами систематичного вчинення сексуального насильства відносно трьох неповнолітніх дівчат, у тому числі щодо малолітньої (ч. 3, 4, 6 ст. 152, ч. 3 ст. 153 КК України), - кажуть у прокуратурі.

Підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліція Києва розповіла деталі злочину 39-річного уродженця Донецької області. Правоохоронці кажуть, що навесні у Деснянському районі столиці до них звернулася киянка та заявила, що підозрює свого коханця у розбещенні власних доньок.

Після перевірки та розслідування поліцейські вияснили, що з 2018 року "чоловік вчиняв дії сексуального характеру відносно дівчаток 2004 та 2008 років народження".

Нагадаємо, у червні арештували 28-річного мешканця Кривого Рогу, який розбещував малолітніх дітей своєї коханки та знімав порно за їх участі. 

1