Киянин розповів, за що вбив і розчленував свого товариша - відео

Тіло вбитого знайшли у сумці - воно було без голови
Киянин розповів, за що вбив і розчленував свого товариша - відео
Арешт Фото: Mehmet Akif з Pexels
28 Квітня 2021, 16:56
читать на русском

Поліцейські у Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві та розчленуванні свого знайомого.

Частини тіла людини було знайдено сьогодні у Голосіївському районі столиці.

За повідомленням поліції, після отримання повідомлення про "знахідку" протягом семи годин правоохоронці встановили та виявили чоловіка, який "обґрунтовано підозрюється у скоєнні тяжкого злочину".

Затримання підозрюваного у розчленуванні товариша Фото: поліція

Як розповів керівник поліції Києва Андрій Крищенко, правоохоронцям стало відомо ім'я підозрюваного та місце його проживання.

Нам відомо, що це – місцевий мешканець, 1990 року народження, який був знайомий із потерпілим, 1986 року народження. Попередньо ми з’ясували, що напередодні вони розпивали спиртні напої та між ними виник конфлікт. У результаті 30-річний чоловік схопив ніж, кілька разів вдарив ним по тулубу опонента. Далі, аби приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло та фрагменти склав у сумку, яку вивіз у безлюдне місце в районі провулка Моторний. Ми затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - розповів він.

Правоохоронці провели обшук у помешканні підозрюваного, де виявили та вилучили речові докази, які направили на експертизу. Затриманий у скоєному зізнався та повідомив де заховав голову вбитого товариша.


Нагадаємо, 28 квітня перехожий у Києві знайшов сумку, у якій було розчленоване тіло.

Читайте також