Кличко вночі перевірив, як Київ прибирають від снігу - відео

Мер Києва перевіряв роботу комунальників
Кличко вночі перевірив, як Київ прибирають від снігу - відео
Прибирання Києва від снігу Фото: КМДА
12 Лютого 2021, 12:50
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко минулої ночі перевірив, як комунальники прибирають вулиці міста від снігу.

Відео нічного прибирання міста Кличко опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

Дорожники та бригади комунальників із ручного прибирання працюють на вулицях міста цілодобово. Минулої ночі знову виїхав перевірити, як розчищають Київ від снігу. А сніжило всю ніч. Тільки за минулу добу в місті досипало ще 10 сантиметрів опадів. А в попередні дні – 35 сантиметрів, – написав Кличко.

За його словами, на вулицях столиці працюють понад 470 одиниць спецтехніки – чистять і вивозять сніг, обробляють дороги посипальними матеріалами. А також – майже 500 комунальників, які вручну розчищають двори, тротуари, зупинки громадського транспорту.

Читайте також

Минулої ночі зі столиці вивезли понад 1700 тонн снігу.

Мер нагадав, що спостерігати в режимі онлайн за тим, скільки снігоприбиральної техніки та де саме працює зараз у Києві, можна на інтерактивній мапі на сайті КМДА.

Він звернувся до водіїв із проханням користуватися громадським транспортом, а не виїжджати в місто приватними авто.

Щоб снігоприбиральна техніка могла швидше й ефективніше прибирати засніжені вулиці і проїзди. Автомобілі, припарковані в недозволених місцях та ті, що заважають прибиранню, можуть забрати евакуатори. За останні три дні в місті евакуювали понад 640 автівок, що заважали дорожникам розчищати сніг, – зазначив столичний очільник (досьє Віталія Кличка читайте тут).

Нагадаємо, 12-13 лютого у столиці прогнозують складні погодні умови: до опадів доєднається вітер північно-західного напрямку із поривами до 20 м/с. На дорогах утвориться ожеледиця.

1