Кличко здивований результатом Попова за екзитполом

На думку київського мера, за Попова голосували виборці, які переїхали у столицю за останні 5 років
Кличко здивований результатом Попова за екзитполом
Віталій Кличко (фото: УНІАН)

Чинний Київський міський голова Віталій Кличко здивований даними екзитполу, за яким Олександр Попов від "Опозиційної платформи - За життя" отримує друге місце підтримки киян.

Про це Кличко заявив у своєму відеозверненні.

Дійсно я звернув увагу на інших кандидатів, скільки вони відсотків взяли, яке у них позиціювання. І дійсно був здивований, що Олександр Попов є на другому місці. Чим можна це пояснити? Я думаю, що ключовий виборець, який за нього проголосував, переїхав у столицю останні 5 років. Ми знаємо, що багато людей приїхало у столицю, тому що є найвища заробітна платня, найкращі стандарти. І у мене складається таке враження, що виборець Олександра Попова - це ті люди, які не пам'ятають, що таке "йолка" на Майдані, вони не пам'ятають що таке Янукович у місті Києві. І тільки з цим я можу пов'язати достатньо велику підтримку Олександа Попова, - зазначив Кличко.

Нагадаємо, за даними екзитполу в межах спільного проєкту "Студії Савіка Шустера" та телеканалу "Україна 24", за Віталія Кличка (досьє Віталія Кличка) ("УДАР") віддали голоси 45,93% виборців, за Олександра Попова ("ОПЗЖ") 9,62%, Ірину Верещук ("Слуга народу") – 8,53%, Олексія Кучеренка (ВО "Батьківщина") – 7,82%, Сергія Притулу ("Голос") підтримали 7,27%.