Колаборанта Сальдо отруїла російська ФСБ та намагається це приховати - Хлань

Окупанти намагаються приховати це за допомогою заготовлених відео
Головне
Колаборанта Сальдо отруїла російська ФСБ та намагається це приховати - Хлань
Володимир Сальдо / Фото з Facebook-сторінки
16 Липня 2022, 15:26
читать на русском

Колаборанта Володимира Сальдо, якого призначили окупанти так званим "головою адміністрації" Херсонської області, отруїли російські ФСБ-шники.

Про це повідомив радник чинного керівника Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань у своєму Facebook.

За його словами, окупанти намагаються приховати це за допомогою заготовлених відео. Так, фейкове "Міністерство освіти РФ" опублікувало відео, на якому Сальдо вручає атестати російського зразка місцевим школярам.

Хлань стверджує, що опубліковані кадри було заготовлено заздалегідь. За інформацією радника голови ОВА, Сальдо "вже кілька днів як у лікарні, чи то в комі, чи то при смерті".

Для кого цей цирк? На фото й відео жодного випускника... Знімали кіно на рік уперед під назвою "тупий і ще тупіший", — зазначив Хлань.

Крім цього, радник озвучив ще одну версію щодо Сальдо. Зокрема колаборанта могли отруїти "свої", а точніше ФСБ.

Є інформація, що в той день, коли йому стало погано, зрадник пив презентований з Москви коньяк. Називають навіть вартість пляшки — 2,5 тисяч доларів. Нібито Сальдо випив і одразу стало зле. Зрештою великої різниці немає від чого помре цей колаборант, аби швидше — нікому його не шкода, - написав він.

Нагадаємо, 11 червня колишній мер Херсона Володимир Сальдо, якого окупаційна влада призначила так званим "головою військово-цивільної адміністрації Херсонської області", отримав російський паспорт.

Отримуючи російський папірець, колаборант Сальдо назвав цю подію "історичною". А російський паспорт - "головним документом, який може бути  у людини".

Читайте також

1