Коли відновиться "Київстар": що кажуть у компанії

Учора ввечері частково відновили роботу послуг фіксованого зв'язку
Головне
Коли відновиться "Київстар": що кажуть у компанії
Київстар Фото: facebook.com/kyivstar
13 Грудня 2023, 10:38
читать на русском

Компанія "Київстар" продовжує роботу над відновленням послуг після масштабного збою через атаку хакерів. Її можуть завершити протягом середи, 13 грудня.

Про це повідомляє "Київстар" у Facebook.

У компанії зазначають, що частково відновили роботу послуг фіксованого зв'язку.

"Наразі фахівці компанії працюють над відновленням інших послуг і зроблять усе можливе, щоб остаточно завершити цю роботу протягом 13 грудня 2023 року", - додали у Київстарі.

Там уточнили, що відновлення сервісів може відбуватись поступово. Про це повідомлятимуть додатково.

Як підкреслили в "Київстарі", після стабілізації роботи мережі всі абоненти та корпоративні клієнти, які не могли користуватися сервісами через атаку хакерів, отримають компенсації.

Нагадаємо, причиною масштабного збою в роботі зранку 12 грудня стала потужна хакерська атака, але запевнили, що персональні дані клієнтів у безпеці.

Якщо вам потрібна термінова допомога – зв’язатися з рідними або викликати екстрені служби – зверніться до найближчого управління поліції або пожежно-рятувальної частини.

Також ви можете попросити про допомогу у нацгвардійців, поліцейських та прикордонників, які несуть службу у населених пунктах та на автодорогах. У Пунктах Незламності, розгорнутих на базі підрозділів МВС, є можливість скористатися Wi-Fi.

Екстрені номери 101, 102, 112 працюють у штатному режимі.

Читайте також

1