Колишній нардеп Гудзенко з синами влаштували бійку в одному з ресторанів Києва (відео)

Сьогодні Віталій Гудзенко депутат Київоблради від партії "За майбутнє"
Колишній нардеп Гудзенко з синами влаштували бійку в одному з ресторанів Києва (відео)
Віталій Гудзенко
11 Квітня 2024, 06:33
читать на русском

У Печерському районі Києва біля одного з елітних ресторанів столиці днями сталася бійка, в який фігурує колишній нардеп Віталій Гудзенко.

Про це повідомляє "Телеграф".

У потасовці загалом брали участь приблизно десять осіб. Серед них і екснардеп від "Блоку Петра Порошенка" Віталій Гудзенко. Він розмахував кулаками, нецензурно лаявся і вовтузився з учасниками інциденту. Відео бійки оприлюднили в мережі.

Бійка в районі станції метро "Звіринецька" біля ресторану Fenix, де час від часу відпочиває міська та обласна "еліта".

Що стало причиною бійки та розбірок, невідомо, але за словами очевидців, конфлікт почався всередині ресторану і потім перемістився на вулицю, а учасники розбірок перебували під дією міцних напоїв.

Після розбірок депутат сів в авто зі своїми супутниками і поїхав з місця пригоди. В телеграм-каналах пишуть, що в бійці також брали участь сини екснардепа.

Як пише Рух "Чесно", колишній нардеп під час своєї каденції грішив "кнопкодавстовом". У 2019 році він балотувався до Верховної Ради по 92 округу (Київська область) як безпартійний самовисуванець, але програв вибори "слузі народу".

Нардепом 8 скликання був обраний у 2014 році від партії "Блок Петра Порошенка" за виборчим округом №92 у Київській області. Був головою підкомітету з питань оподаткування сільгоспвиробників Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

У 2012-му балотувався до ВР як безпартійний самовисуванець. З квітня по серпень 2012 р. був заступником голови Київської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, у Рівному у потягу "Київ-Варшава" стався конфлікт між народним депутатом України Артемом Кунаєвим та громадянином іншої держави. Дійшло до виклику поліції, бо Кунаєв з поляком затіяли бійку.