Нардеп Кунаєв побився у потязі з іноземцем - ЗМІ

Сварка між чоловіками виникла в купе потягу. Після цього правоохоронці отримали виклик про бійку у вагоні.
Нардеп Кунаєв побився у потязі з іноземцем - ЗМІ
Артем Кунаєв
20 Березня 2024, 10:32
читать на русском

У потягу "Київ-Варшава" стався конфлікт між народним депутатом України та громадянином іншої держави. Дійшло до виклику поліції.

Про це виданню  Фокусу розповіли у пресслужбі поліції Рівненської області.

Так, на залізничному вокзалі у Рівному вчора вранці працювали правоохоронці, які прибули на виклик про бійку.

"Повідомлення першопочатково було про бійку. Під час з'ясування всіх обставин стало відомо, що стався конфлікт між народним депутатом України та іноземцем з приводу порушення тиші у вагоні. Під час інциденту останній вибив із рук нардепа телефон, коли той здійснював відеофіксацію", — розповіла речниця поліції Рівненської області Марія Юстицька.

Зрештою на іноземця склали протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто за дрібне хуліганство.

Ім'я народного депутата, який фігурує у цьому конфлікті, в поліції не назвали.

Телеграм-канали повідомляють, що мова йде про нардепа Артема Кунаєва. Наразі Кунаєв працює на посаді заступника керівника управління з маркетингу та продажу вертолітної техніки АТ "Мотор Січ" та є членом Комітету Верховної Ради з питань бюджету.

Нагадаємо, минулого тижня у Харкові сталася бійка між депутаткою Харківської міськради від "Слуги народу" Аліною Мустафаєвою та помічником народного депутата від "Слуги народу" Олександра Куницького Дмитром Ніконовим.

1