Колишній політв’язень Балух опритомнів після медикаментозного сну

Він нарешті прийшов до тями, але все ще слабкий
Важливо
Колишній політв’язень Балух опритомнів після медикаментозного сну
Володимир Балух
5 Жовтня 2020, 13:17
читать на русском

Співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко повідомила, що колишній політв`язень Кремля Володимир Балух після сильного побиття та перебування у медикаментозному сні опритомнів.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Нарешті хороші новини від лікарів Балуха: пацієнт в свідомості, виконує елементарні інструкції, намагається щось говорити, але ще дуже слабкий, - написала вона.

За її словами, нардепці дуже шкода, що Балух зараз у лікарні, а не у виборчій кампанії.

Він мав бути нашим фронтменом до Київської облради, - додала Геращенко.

Читайте також

Нагадаємо, Балуха жорстко побили 8 вересня. Його знайшли непритомним у київському Гідропарку. У нього була важка травма голови та зламані ключиця та рука.

Пізніше стало відомо, що Балуха відправили у медикаментозний сон, він був у важкому стані. Майже місяць медики боролись за життя політв’язня та не давали позитивних прогнозів.

18 вересня поліція затримала підозрюваного у нападі на Балуха. Це був 32-річний житель Київської області, повністю визнав свою вину. За його словами, конфлікт з потерпілим стався на побутовому підґрунті.

Читайте також

Затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.19 вересня стало відомо, що суд заарештував підозрюваного на два місяці без альтернативи застави.

1 жовтня стало відомо, що Балух вже у стабільному стані. Почав відкривати очі та рухати ногами та руками.

1