Колишній працівник КДБ корегував ракетні удари по Львівщині

Чоловік за допомогою одного з месенджерів передавав інформацію представниками РФ
Колишній працівник КДБ корегував ракетні удари по Львівщині
Війна в Україні facebook.com/MinistryofDefence.UA
28 Червня 2022, 12:30
читать на русском

​Міський мешканець Львівської області, колишній працівник КДБ СРСР, корегував ракетні удари окупантів по території регіону.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину України у держзраді (ч. 1 ст. 111 КК України), - йдеться у повідомленні.

Слідство з'ясувало, що уродженець м. Львова, бувши колишнім працівником КДБ СРСР, протягом березня 2022 року надавав допомогу державі-агресору та її воєнізованим формуванням у проведенні підривної діяльності проти України.

Чоловік за допомогою одного з месенджерів передавав інформацію представниками РФ про місцеперебування ЗСУ на території Львівської області для завдання ракетних ударів.

Корегувальник вогню у Львівській області / Фото: t.me/pgo_gov_ua

В ОГП наголосили, що підозрюваний затриманий. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, що заступниця міністра оборони Ганна Маляр нагадала про заборону розповідати в соцмережах про те, що ЗСУ зайшли або вийшли з якогось населеного пункту до того, як про це заявлять в Генштабі.

Читайте також

1