Колишній "слуга" Гео Лерос заявив, що проти нього готуються нові провокації

Депутат вважає, що глава держави дав доручення "розправитись" з Леросом до місцевих виборів
Колишній "слуга" Гео Лерос заявив, що проти нього готуються нові провокації
Гео Лерос (Фото: УНІАН)
18 Жовтня 2020, 21:23
читать на русском

Народний депутат Гео Лерос, якого нещодавно виключили з фракції "Слуга народу", заявив, що  проти нього планується провокація.

На своїй сторінці у Facebook Лерос опублікував звернення до українців:

Шановні українці, це термінове повідомлення! У наступні дні проти мене планується провокація, яка буде здійснена руками ДБР. Під виглядом якоїсь сфабрикованої справи про податки, у мене будуть проведені обшуки, арештоване майно та вилучені всі електронні носії. Саме заради останнього це буде і зроблено.

Читайте також

За словами депутата (Гео Лерос - досьє), президенту Зеленскому стало відомо, що у нього є продовження "плівок Єрмака", які були записані до першої половини 2020 року.

Шановні українці, це термінове повідомлення! У наступні дні проти мене планується провокація, яка буде здійснена руками ДБР. Під виглядом якоїсь сфабрикованої справи про податки, у мене будуть проведені обшуки, арештоване майно та вилучені всі електронні носії.Саме заради останнього це буде і зроблено. Зеленскому стало відомо, що у мене є продовження плівок Єрмака, які були записані аж до першої половини 2020 року, що доведе, що попри слова Зеленського, що йому було відомо про записи влітку та вересні 19 року, Денис Ермак продовжував торгувати посадами, навіть в цьому році, а сам Зеленський був частиною цих сценаріїв.Я принципово не хотів публікувати цей матеріал до виборів, щоб ніхто не розказував, що це дискредитація перед голосуванням, але раз Зеленський поставив завдання зі мною розправитись до місцевих виборів, тому у мене може не бути можливості опублікувати ці матеріали після.Українці, щоб не сталось, пам’ятайте, що свободу вам ніхто не подарує, Україна міцно зажата в лещатах олігархів та окупантів, які захопили українську владу.Вони будуть захищати Зеленського всіма способами, бо ця маріонетка їм вигідна. Ми мусимо мобілізувати сили, щоб скинути ворогів України, бо самі вони не підуть!Так виглядає, що нам доведеться їх змусити!

Gepostet von Geo Leros am Samstag, 17. Oktober 2020

Це доведе, що попри слова Зеленського, що йому було відомо про записи влітку та вересні 19 року, Денис Ермак продовжував торгувати посадами, навіть в цьому році, а сам Зеленський був частиною цих сценаріїв. Я принципово не хотів публікувати цей матеріал до виборів, щоб ніхто не розказував, що це дискредитація перед голосуванням, але раз Зеленський поставив завдання зі мною розправитись до місцевих виборів, тому у мене може не бути можливості опублікувати ці матеріали після, - заявив Лерос.

Нагадаємо, раніше народний депутат Гео Лерос оприлюднив шматки записів розмов заступника голови фракції "Слуги народу" Миколи Тищенка і колишнього депутата Київради Дениса Комарницького. За його твердженням, ці розмови вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві.