В Офісі президента відреагували на заяви Лероса

Цим повинні займатися відповідні правоохоронні органи
В Офісі президента відреагували на заяви Лероса
Фото: Правда твого міста
2 Жовтня 2020, 14:20
читать на русском

Офіс президента України не буде оцінювати звинувачення в корупції від народного депутата Гео Лероса, цим повинні займатися відповідні правоохоронні органи.

Про це повідомила прессекретарка президента Юлія Мендель у коментарі Українській правді.

На оприлюднених плівках розмова осіб, які не мають жодного відношення до Офісу президента. Там є суб’єктивна образлива думка приватної особи, яка озвучує сторонні прізвища, не пов’язані з розмовою.

Цим питанням повинні займатися правоохоронні органи. Офіс президента не може надавати кваліфіковану оцінку будь-яким аудіо- чи відеоматеріалам, тим більше втручатися в діяльність правоохоронних органів, яка має бути прозорою, , - зазначила Мендель.

Читайте також

Нагадаємо, що народний депутат Гео Лерос, якого нещодавно виключили з фракції "Слуга народу", оприлюднив шматки записів розмов заступника голови фракції "Слуги народу" Миколи Тищенка і колишнього депутата Київради Дениса Комарницького. За його твердженням, ці розмови вказують на те, що президент Володимир Зеленський і глава його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького в Києві.

Нагадаємо, що під час засідання Верховної Ради народний депутат Гео Лерос заявив, що нардеп "Слуги народу" Микола Тищенко та Денис Комарницький, якого Лерос вважає "смотрящим" у Києві, готують на нього напад. Народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко заявив, що звинувачення його колишнього колеги по фракції Гео Лероса - нісенітниця і що Лерос "зрадив" президента Володимира Зеленського.