Колишня керівниця СЕС Києва переїхала дівчину на пішохідному переході

Постраждалій після аварії нарахували 400 тисяч гривень за лікування
Колишня керівниця СЕС Києва переїхала дівчину на пішохідному переході
Фото: Наталя Дика
18 Травня 2021, 10:26
читать на русском

У Києві дівчину збила автівка, коли вона переходила дорогу по пішохідному переходу на зелений сигнал світлофору. ДТП сталася ще першого травня на перетині вулиць Саксаганського та Антоновича.

Про це потерпіла дівчина Наталія Дика повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, винуватицею ДТП виявилася колишня глава СЕС Києва Ірина Козлова, яка зв'язалася з нею тільки на 16-й день з моменту аварії.

Дівчина також опублікувала відео моменту ДТП (переглянути за посиланням. Відео 18+!) та свої фотографії, де можна побачити, які травми вона отримала.

Фото: Наталія Дика

Завдяки диву і своїй комплекції, я залишилася жива, а не розчавлена під колесами машини. Від удару і наїзду у мене було вибито п'ять центральних зубів, розірвало ясна, я отримала сильний струс мозку, грижу в хребті, розсічення голови, численні удари, рани, гематоми всього тіла, страшні головні болі і абсолютно неймовірне психологічне потрясіння, - написала вона.

Фото: Наталія Дика

Постраждала розповіла, що їй вже провели першу операцію і розписали план лікування зубів з орієнтовною сумою в 400 тисяч гривень.

За її словами, винуватицею ДТП виявилася колишня глава СЕС Києв, а тепер Шевченківського району Ірина Козлова, яка зв'язалася з нею тільки на 16-й день з моменту аварії. При цьому вона не надала їй ніякої фінансової допомоги, бо "сума фінансової компенсації для неї не підйомна і нехай її визначає суд".

Моєю вбивцею виявилася Козлова Ірина Антонінівна, 1947 року народження. Ірина Антонінівна 12 років обіймала посаду головного санітарного лікаря міста Києва, а останні роки очолювала СЕС Шевченківського району. Жінка дуже відома і, допускаю, впливова, - зазначила постраждала.

Також вона розповіла, що винуватиця ДТП і її родичі вже кілька днів не виходять на зв'язок. Дівчина вважає, що вони намагаються "зам'яти" справу в Голосіївському РУВС і хочуть "опустити" її до адміністративного правопорушення.

Читайте також