Колишня подруга Ілона Маска виставила на аукціон його подарунки

Дженніфер Гвінн також продасть їхні спільні фотосвітлини
Колишня подруга Ілона Маска виставила на аукціон його подарунки
12 Вересня 2022, 14:29
читать на русском

Колишня коханка американського мільярдера Дженніфер Гвінн вирішила продати з аукціону кілька речей, які їй дарував Ілон Маск.

Як повідомляє CNN, Маск мав стосунки з Дженніфер Гвінн у 1995 році, коли вони навчалися в коледжі.

Дівчина вирішила продати фотографії, на яких зображено Ілона Маска у молодості  та кілька речей. Вони будуть виставлені на бостонському аукціоні RR:

Лот включає 18 фотографій підприємця як студента економіки Пенсільванського університету з дитячим обличчям, а також кілька інших пам’яток про час, проведений Маском і Гвін разом.

Представники аукціону повідомили, що на фото зображено, як мільярдер виглядав, коли був звичайним студентом, як він проводив час у кімнаті гуртожитку, проводив час зі своїми колегами-консультантами та як обіймався зі своєю дівчиною.

Найдорожчими лотами будуть підписана Маском листівка до дня народження, а також подароване Гвінн на день народження намисто (за записку прихильники мільярдера вже запропонували сім тисяч доларів на сайті аукціону).

А намисто, яке Гвінн  продає, має смарагд із замбійської смарагдової копальні, що належить батькові Маска Ерролу, багатому південноафриканському забудовнику та інженеру. До намиста також додаються дві фотографії: на одній зображені Маск і Гвінн з матір’ю Маска, на іншій зображені Маск і Дженніфер на вечірці з нагоди закінчення навчання у 1995 році.

Видання пише, що Гвінн і Маск почали зустрічатися в 1994 році, коли обоє працювали постійними консультантами в університетському гуртожитку. Незабаром після закінчення Університету Пенсільванії Маск почав навчання в докторській програмі в Стенфорді, але покинув навчання, щоб запустити свій перший стартап Zip2.

Нагадаємо, що канадська співачка Grimes, супутниця життя мільярдера і засновника Tesla Ілона Маска розповіла про виховання їхнього спільного сина.

1