Командування встановило місцеперебування зниклого в зоні ООС українського воїна

Деталі зникнення військовослужбовця встановлює слідство
Головне
Командування встановило місцеперебування зниклого в зоні ООС українського воїна
Зниклий військовий Фото: Оперативне командування “Північ”
4 Лютого 2021, 09:14
читать на русском

Російські найманці оприлюднили відео з військовослужбовцем, якого раніше вважали зниклим під час чергування в зоні Операції об'єднаних сил.

Про це повідомляє оперативне командування "Північ" на своїй сторінці у Фейсбуці.

28 січня 2021 року на одній з позицій ЗСУ в районі проведення ООС зник військовослужбовець. Кілька днів тривали пошуки. Влада так званої "ДНР" оприлюднила кілька відео з цим військовослужбовцям, де його змушують все більше і більше лити бруд на Україну і своїх побратимів, - йдеться в повідомленні.


У командуванні зазначили, що це вже не перший випадок примусу полонених говорити на камери російських ЗМІ, речі, які дискредитують ЗСУ і нашу країну.

Читайте також

Наразі деталі зникнення військовослужбовця встановлює слідство. Але даний випадок ще раз доводить, що російські окупанти здатні на будь-які найпідліші дії, аби лиш нашкодити іміджу захисників України, - зазначили в оперативному командуванні.

Також у штабі просять військовослужбовців та цивільних в зоні проведення операції Об’єднаних сил бути надзвичайно обережними та "в жодному разі не довіряти ворогові".

Нагадаємо, у зоні операції Об'єднаних сил на Донбасі 28 січня під час чергування на одному із взводних опорних пунктів зник український військовослужбовець, але при цьому зброя та набої залишилися на місці служби.

Його відсутність помітили під час перевірки особового складу минулого четверга, 28 січня. Увесь цей час тривали пошуки. Але знайти його так і не змогли.

1