Компанія Ахметова безкоштовно постачатиме електроенергію лікарням, хлібозаводам та армії

Електроенергія безоплатно надаватиметься трьом регіонам
Компанія Ахметова безкоштовно постачатиме електроенергію лікарням, хлібозаводам та армії
Електроенергія (фото: Pexels)
2 Березня 2022, 11:10
читать на русском

Компанія ДТЕК Ріната Ахметова безоплатно постачатиме електроенергію медичним установам, військовим та силовим структурам та хлібозаводам у Києві, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Про це повідомили в ДТЕК.

Україна переживає найскладніший період своєї історії і бізнес докладе максимум зусиль для допомоги державі та населенню. Крім програми гуманітарної допомоги та підтримки армії, з березня ми забезпечимо усі медичні установи, відомства силових структур та виробників хліба у трьох регіонах безкоштовною електроенергією, - сказав генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Таким чином компанія не виставлятиме рахунки лікарням, госпіталям, реабілітаційним центрам, хлібозаводам, СБУ, Міноборони, Міністерства внутрішніх справ та інших відомств, які забезпечують безпеку та громадський порядок, на період військових дій у цих регіонах.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію. 

1