Конфлікт довкола "будинку Замкова": депутатка Київради Семенова ввела в оману прокуратуру

Наразі у Києві, за адресою І. Франка, 26 підприємцями проводиться цілком легальна господарська діяльність з реконструкції 120-річного "будинку Замкова", що підтверджує наявність усіх необхідних дозвільних документів.
Конфлікт довкола "будинку Замкова": депутатка Київради Семенова ввела в оману прокуратуру
20 Березня 2024, 21:47
читать на русском

Конфлікт довкола столичної будівлі по вул. Франка, 26, відомої як "будинок Замкова", набув нових обертів. Депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова звернулась до прокуратури міста з метою ініціювання кримінального провадження щодо нібито "незаконної приватизації", надавши правоохоронцям завідомо неправдиві дані. Такі дії є черговим підтвердженням того, Семенова ймовірно працює в одній зв’язці з псевдоактивістом Дмитром Перовим.

Депутатка Київради Ксенія Семенова, яка минулого місяця відзначилась тим, що ввела депутатський корпус в оману, аби забезпечити псевдоактивістам можливість блокування законної діяльності підприємства за адресою Франка, 26, на цьому не зупинилася та звернулася до прокуратури. При цьому політикиня надала правоохоронцям завідомо неправдиві відомості стосовно будівлі й ситуації довкола забудови цієї території.

Відповідне звернення Семенової до Київської міської прокуратури та офіційну відповідь на нього опублікував на своїй сторінці у фейсбуці соратник та ймовірний поплічник депутатки Дмитро Перов. Останній позиціонує себе як пам’яткоохоронця, проте відомий низкою гучних скандалів та організацією несанкціонованих акцій протесту в центрі столиці під час дії режиму воєнного стану.

Такі дії столичної депутатки можуть бути черговим підтвердженням того, що Перов і Семенова працюють у "дуеті". І нинішня їхня сумісна діяльність насправді не має нічого спільного із захистом пам’яток, а є продовженням цілеспрямованої дискредитаційної кампанії, кінцевою метою якої є тиск на законний бізнес та надання правоохоронним органам і громадськості завідомо недостовірної інформації.

Адже усе перелічене у зверненні Семенової та дописі Перова, зокрема і їхні твердження про начебто незаконну приватизацію будівлі, не відповідає дійсності.

Зауважимо, наразі у Києві, за адресою І. Франка, 26 підприємцями проводиться цілком легальна господарська діяльність з реконструкції 120-річного "будинку Замкова", що підтверджує наявність усіх необхідних дозвільних документів. А відповідна експертиза, аналіз наявної документації та журналістське розслідування вкотре підтвердили: дії, спрямовані на ремонт будівлі, є законними.

Однак, схоже, ані Семенову, ані Перова висновки експертизи абсолютно не цікавлять. Адже вони продовжують і надалі свідомо вводити в оману громаду столиці.

Читайте також