Корнієнко розповів, чи висуватимуть Тіну Кароль на довиборах

Партія "СН" завжди обговорює висування артистів, співаків
Корнієнко розповів, чи висуватимуть Тіну Кароль на довиборах
Олександр Корнієнко Фото: УНІАН
14 Червня 2021, 12:56
читать на русском

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів, кого партія висуне під час довиборів на округах в Черкаській (№197) і Херсонській (№184) областях.

Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

У нас зараз ведуться розмови з кількома потенційними кандидатами, не хотіли б поки їх "світити". Як тільки фіналізуємо ці перемовини, відразу повідомимо громадськість. Це точно будуть нові обличчя для національної політики, але з досвідом, які мають за спиною певні досягнення і можуть щось запропонувати цим округам, - заявив він.

На питання, чи правдиві розмови про висування Тіни Кароль, Корнієнко відповів, що партія завжди обговорює висування артистів, співаків.

Інколи висуваємо. Але Василь Вірастюк не співак, він спортсмен, спортивний менеджер і людина, яка займається реабілітацією ветеранів. Думаю, ми ще почуємо про Василя Вірастюка як про політика і державного діяча, - підкреслив очільник "Слуг".

Нагадаємо, що 28 березня в одномандатних виборчих округах №50 (Донецька область) та №87 (Івано-Франківська область) відбулися проміжні вибори народних депутатів України.

На довиборах до Верховної Ради на 87-му окрузі в Івано-Франківській області здобув перемогу кандидат від "Слуги народу" Василь Вірастюк.

Читайте також

1