"Котомати" з прізвиськами вирішив встановити monobank

Власник банку проти "звичайних та нудних залізяк"
"Котомати" з прізвиськами вирішив встановити monobank
Банкомат Фото: Roberto Hund з Pexels
21 Січня 2022, 16:08
читать на русском

У monobank анонсували появу власних банкоматів, які матимуть оригінальний дизайн та отримають котячі прізвиська.

Про це повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський у Фейсбуці.

За його словами, апарати для видачі готівки називатимуться "котоматами", а прізвиська їм можуть обрати клієнти банку.

Вже незабаром з'являться наші банкомати. Ми були б не ми, якби зробили звичайну, нудну залізяку, тому  попросили агентство Banda допомогти нам у цьому проєкті… Ви тільки подивіться на цих милахів. У кожного нашого котомату буде прізвисько. Зустрічайте! Рижик, Доббі та Царапка, - написав Гороховський.

Котомати Фото: https://www.facebook.com/oleg.gorohovsky/posts/5333264930035455

Він запропонував клієнтам банку пропонувати свої варіанти прізвиськ котоматів та надсилати на його сторінку в Інстаграмі.

Пропонуйте ваші варіанти імен і ті котячі імена, які наберуть найбільше ваших лайків, дістануться п'яти нашим котоматам, а автори цих п'яти коментарів отримають наші платинові карти, монопиво та мерч, - пообіцяв Гороховський.

Нагадаємо, Монобанк - перший в Україні банк, що працює лише в онлайн-режимі. У нього немає власних відділень та банкоматів. Цей банк був відкритий у 2017 році. Материнським банком mono є Universal Bank.

Зняти готівку з картки monobank без комісії можна в будь-якому банкоматі України, однак комісія становитиме 0,5% за зняття особистих коштів і 4% - кредитних. Також банки встановлюють ліміти на зняття готівки з картки Монобанку у своїх банкоматах.

Читайте також

1