Криптобіржі Binance заборонили працювати у Великій Британії 

Компанія не має ліцензії на фінансову діяльність в країні
Криптобіржі Binance заборонили працювати у Великій Британії 
Криптовалютна біржа Фото: Tima Miroshnichenko з Pexels
30 Червня 2021, 10:37
читать на русском

Найбільшу у світі криптобіржу Binance попередили про припинення роботи на території Великої Британії.

Британський фінансовий регулятор (FCA) повідомив, що компанія не може надавати послуги на британській території без ліцензії.

У повідомленні FCA йдеться, що постачальник послуг сайту Binance.com - компанія Binance Markets Limited, що входить в Binance Group, не має ліцензії на фінансову діяльність у Великій Британії.

Також регулятор попередив про небезпеку інвестування в криптоактиви. У відомстві зазначають, що більшість компаній, що пропонують подібні послуги, не мають ліцензій в країні, тому інвестори не зможуть звернутися до фінансового омбудсмена і претендувати на компенсацію збитків.

Представники криптобіржі вже заявили, що попередження FCA не впливає на послуги, що надаються сайтом Binance.com. Згідно із повідомленням, компанія Binance Markets Limited - це окрема юридична особа і не пропонує послуги через сайт Binance.com.

Нагадаємо, наприкінці весни Міністерство юстиції та Податкове управління США ініціювали розслідування проти криптобіржі Binance. Перевірки проводяться через підозри у відмиванні грошей іпорушенні податкового законодавства.

Читайте також