Криптовалюта Squid за мотивами "Гри в кальмара" обвалилася до нуля

Вартість токена знизилася на 99,9 відсотка
Криптовалюта Squid за мотивами "Гри в кальмара" обвалилася до нуля
Криптовалютна біржа Фото: Tima Miroshnichenko з Pexels
2 Листопада 2021, 08:22
читать на русском

Вартість криптовалюти Squid, створеної за мотивами серіалу "Гра в кальмара", обвалилася на майже 100% (99,9).

Як свідчать дані порталу CoinMarketCap, тиждень тому вартість монети Squid зросла у 70 разів, зокрема, 27 жовтня один Squid можна було придбати за 0,06 долара, а вже за два дні, 29 жовтня, токен здорожчав до 4,2 долара. Ще за три дні вартість монети Squid становила 2857 доларів.

Нині ж ціна токена становить 0,002851 дол.

Як відомо, токен Squid випустили творці серіалу як ексклюзивну монету для гри за мотивами шоу. Продаж та купівля токенів стали доступними з 20 жовтня. Очікувалося, що токенами можна було б заплатити за змагання, яке складалося з шести раундів. Для приєднання до гри потрібно було заплатити 456 токенів.

Однак після рекордного обвалу, офіційний сайт гри був видалений, а створений раніше обліковий запис у Twitter та Telegram перестав реагувати на повідомлення. Як виявилося, криптовалюта була лише аферою шахраїв. Люди, які вклали гроші у монету, зазнали значних фінансових втрат.

Нагадаємо, наприкінці жовтня курс мемної криптовалюти Shiba Inu впав на 15 відсотків після чергового твіту власника автомобільної компанії Tesla і космічної корпорації SpaceX Ілона Маска.

Читайте також

1