Кулеба очолив Київську область: указ Зеленського

Президент змінив голову Київської облдержадміністрації
Головне
Кулеба очолив Київську область: указ Зеленського
Олексій Кулеба Фото: president.gov.ua
9 Лютого 2022, 09:09
читать на русском

Президент Володимир Зеленський звільнив голову Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна та призначив на його місце Олексія Кулебу.

Про це йдеться у відповідних указах глави держави.

Указом № 48/2022 Зеленський призначив головою Київської обласної державної адміністрації першого заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Олексія Кулебу.

Вручаючи службове посвідчення під час зустрічі в Офісі президента, Володимир Зеленський привітав Олексія Кулебу з призначенням і висловив сподівання, що його знання та досвід сприятимуть динамічному розвитку регіону та розкриттю його потенціалу, - зазначили у пресслужбі Офісу президента.

Довідково: Олексій Кулеба народився 1983 року в місті Києві. У 2005-му закінчив Київський національний економічний університет (магістр з міжнародної економіки).

Олексій Кулеба Фото: president.gov.ua

У 2005-2008 роках був аспірантом Національної академії державного управління при Президентові України. Кандидат наук з державного управління. Викладав правознавство в Національному педагогічному університеті імені М. П. Драгоманова. Був радником на громадських засадах генерального директора комунального підприємства з охорони, утримання та експлуатації земель водного фонду м. Києва "Плесо". Обіймав посаду директора Департаменту міського благоустрою КМДА. Має досвід підприємницької діяльності.

Нагадаємо, Василь Володін очолював Київську область від червня 2020 року.

Читайте також

1