Купив віллу в Іспанії та елітне авто: військовий комісар Одещини втрапив у корупційний скандал

Євген Борисов восени ввіз у країну преміальний автомобіль, а видав його за гуманітарну допомогу
Головне
Купив віллу в Іспанії та елітне авто: військовий комісар Одещини втрапив у корупційний скандал
28 Квітня 2023, 14:53
читать на русском

Військовий комісар Одеської області Євген Борисов потрапив у корупційний скандал. Він нібито збагатився на війні й так званих білих квитках: за відтермінування від армії від військовозобов'язаних вимагав чималі суми.

Екснардеп Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі звинуватив військкома в тому, що той витрачає мільйони євро на нерухомість в Європі та елітні авто.

Йдеться, зокрема, про те, що Борисов буцімто для своєї матері-пенсіонерки придбав віллу в Марбельї (Іспанія) за майже €4 млн. Також військком придбав там офіс вартістю до €2 млн й оформив документи на дружину.

"Варто зазначити, що мати військового комісара – пенсіонерка Борисова Надія Семенівна, є засновником і бенефіціаром ТОВ "Юг" – підприємства, чистий прибуток якого у довоєнний час становив трохи більш як 800 тис. грн на рік на трьох засновників, таким чином, щоб накопичити на придбання вказаної елітної нерухомості за кордоном, їй потрібно було працювати 33 роки!" – написав Мосійчук.

Екснардеп також стверджує, що одеський військком відпочивав у Марбельї від 22.12.2022 р. до 18.01.2023 р., під час дії воєнного стану в Україні.

Відео, який вигляд має розкішна вілла зсередини, можна побачити на YouTube-каналі агенції нерухомості Drumelia.

Також екснардеп повідомив, що Євген Борисов придбав у Європі дорогий позашляховик та задокументував його як "гуманітарну допомогу". За його даними, Борисов завіз з-за кордону Mercedes Benz G63 AMG 2022 року випуску вартістю 10 млн грн та оформив на свою дружину.

Нагадаємо, віднедавна військкомати мають права надсилати повістки українцям незалежно від місця їхнього перебування на військовому обліку.

Читайте також

1