Лаявся та "тикав": нардепа Юрченка затримали на блокпосту - відео

Депутат написав скаргу на тероборонців, які його затримали
Лаявся та "тикав": нардепа Юрченка затримали на блокпосту - відео
Народний депутат Олександр Юрченко (фото: Facebook)
8 Квітня 2022, 09:01
читать на русском

На одному з блокпостів Києва 7 квітня затримали народного депутата Олександра Юрченка.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Київської міської ради Олександр Погребиський.

Погребиський пише, що нардеп Юрченко, підійшовши до чатового який виконував свої обов'язки, "почав лаятись та тикати військовому, згодом він схопився за кулемет військового. Звісно посвідчення він не показав та і не представився…".

Він себе вважає всемогутнім, бо вважає, що має право ображати військових та виривати в них зброю з рук… Але хлопці зреагували миттєво. І затримали порушника… Не поводьтеся як бидло з військовими, - додав депутат Київради.

Він також повідомив, що нардеп Юрченко звернувся до правоохоронців та пожалівся на дії військових:

Згодом цей "герой" пішов в поліцію та написав заяву на військових, за те, що вони виконували свої прямі обов‘язки. Просто оцініть цей цинізм і нахабство.

Як інформує 5 канал, боєць територіальної оборони, який затримував Юрченка, розповів подробиці інциденту:

Юрченко приїхав на один з постів – заїзд на територію, де знаходиться один з підрозділів одного з батальонів територіальної оборони. Звісно, там де знаходяться військові, там завжди є периметр, є пости і є караул. Його чемно попросили прибрати машину вперед, щоб не загороджувати заїзд. Водій його одразу себе повів нормально, проїхав вперед. А він вискочив з машини й почав бикувати: "Ви хто такі, хто ваші керівники".

Боєць каже, що військові зробили попереджувальний постріл вгору, після чого Юрченка приставили до стіни та обшукали, щоб дізнатися, хто він.

При собі нардеп не мав документів на зброю, ходив з пістолетом без дозвільних документів на зброю.

Поки нардеп Юрченко не коментував інцидент.

Нагадаємо, 11 березня заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич у Фейсбуці опублікував відео затримання народного депутата Олександра Куницького на блокпосту.

Читайте також

1