Легкий та корисний сніданок: вівсянка з фруктами і ягодами, яку не потрібно варити

Не потрібно стояти годину біля плити, бо цей рецепт швидкий та поживний
Легкий та корисний сніданок: вівсянка з фруктами і ягодами, яку не потрібно варити
Вівсянка з фруктами
13 Червня 2024, 22:32
читать на русском

Швидкий і поживний сніданок можна приготувати без тривалого стояння біля плити. Достатньо скористатися простим рецептом вівсянки з полуницею, малиною, яблуками, чорницею або іншими фруктами/ягодами, яку не потрібно варити, а можна залишити її на ніч у холодильнику.

Для цього рецепта вам знадобляться всього чотири інгредієнти, пише видання Shuba. Потрібно лише змішати їх у банці та поставити у прохолодне місце. Вранці ви зможете насолодитися готовою стравою з чашкою улюбленої кави.

Інгредієнти:

  • Пластівці вівсяні - 150 г;
  • Полуниця - 100 г;
  • Молоко 2,5% - 150 г;
  • Джем - 80 г.

Спосіб приготування:

1. Ретельно вимийте полуницю і видаліть плодоніжки (якщо берете інші ягоди або фрукти, проведіть такі ж дії). Краще використовувати невеликі ягідки, щоб не потрібно було їх розрізати. Полуницю можна замінити іншими ягодами за бажанням.

2. Налийте трохи молока на дно банки або чашки. Потім додайте кілька ложок вівсяних пластівців, частину полуниці та дві ложки джему. Повторюйте ці кроки, доки не заповните банку.

3. Поставте банку в холодильник або інше прохолодне місце на кілька годин або на ніч.

Таким чином, ваш сніданок буде готовий, коли ви прокинетеся, і вам не доведеться витрачати час на його приготування вранці.

Також пропонуємо спробувати приготувати не звичайні цукерки, а "Снікерс". Смак нічим не поступається магазинному варіанту і захопить і дітей, і дорослих

1