Легковик зіткнувся з мотоциклом на Львівщині: є загиблі (фото)

Водію авто загрожує до десяти років позбавлення волі
Легковик зіткнувся з мотоциклом на Львівщині: є загиблі (фото)
ДТП на Львівщині, фото Нацполіція
27 Серпня 2022, 23:11
читать на русском

На автодорозі "Київ-Чоп" у селі Нижнє Синьовидне Львівської області легковик "Volkswagen Touareg" зіткнувся з мотоциклом "Honda", в результаті чого загинув водій та пасажирка двоколісного.

Про це повідомили в Нацполіції в Facebook.

Водій автомобіля "Volkswagen Touareg", 47-річний львів’янин, здійснив зіткнення з мотоциклом"Honda" під керуванням 35-річного мешканця Львова. Від отриманих внаслідок ДТП травм водій двоколісного та його пасажирка, 38-річна львів’янка, загинули на місці події, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Таким чином водію автомобіля загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, 24 серпня, у селі Хмільник Закарпатської області легковик "Opel Zafira" зіткнувся з рейсовим автобусом "MercedesBenz", в результаті чого загинув 38-річний чоловік.
1