Лідер гурту "Бумбокс" воюватиме на Сході України - фото

З перших днів війни Андрій Хливнюк захищав Київ від окупантів
Лідер гурту "Бумбокс" воюватиме на Сході України - фото
Андрій Хливнюк, фото Instagram
26 Травня 2022, 12:43
читать на русском

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк поїхав воювати проти окупантів на Схід України.

Про це повідомили у пресслужбі Верховної Ради в Telegram.

Андрій Хливнюк поїхав воювати на Схід України. З перших днів війни лідер гурту "Бумбокс" захищав Київ, а тепер поїхав туди, де ведуться найважчі бої. Дякуємо захиснику і сподіваємося, що все буде добре, - йшлося в повідомленні.

Своєю чергою журналіст Юрій Кошмарченко у своєму Facebook розповів, як дізнався про те, що музикант їде воювати на схід.

Зустрів у Києві Андрія Хливнюка, постояли, поговорили (ми знайомі), він беззлобно поскаржився, що не зміг купити в магазині поруч безалкогольного пива. Попрощалися — і він повернувся в гумштаб, звідки вийшов. А я в той же момент зрозумів: моя головна місія на цій війні — негайно знайти Андрію безалкогольне пиво. Оббігав магазини навколо, знайшов, накупив, пишу йому, щоб вийшов і забрав. А він такий скромно: "Дякую, вип'ємо, коли повернуся зі Сходу", - сказав Юрій Кошмарченко.

Нагадаємо, від початку війни Андрій Хливнюк пішов служити в тероборону Києві. У березні він отримав пошкодження обличчя через те, що його колона потрапила під мінометний обстріл.

1