Лікаря Марадони звинуватили у ненавмисному вбивстві футболіста

Леопольдо Луке відповів на звинувачення у ненавмисному вбивстві клієнта
Лікаря Марадони звинуватили у ненавмисному вбивстві футболіста
Дієго Марадона (Фото: Вікіпедія)
1 Грудня 2020, 06:06
читать на русском

Аргентинська влада почала розслідування стосовно лікаря Леопольдо Луке, який лікував недавно померлого футболіста Дієго Марадону.

Аргентинський телеканал Todo Noticias повідомив, що лікарю вже пред'явлені звинувачення в ненавмисному вбивстві, проте ще не було пред'явлено офіційного звинувачення. Лікаря запідозрили у ненавмисному вбивстві і ненаданні допомоги хворому.

Розслідування проти нього розпочато на підставі показань дочок Марадони, які поставили під сумніви дії лікаря.

Напередодні в будинку і клініці Луке відбувся обшук - правоохоронні органи шукали докази можливого злочину.

Особистий лікар колишнього форварда збірної Аргентини вже відповів на звинувачення в ненавмисному вбивстві клієнта, повідомляє La Nacion.

Читайте також

Він заявив, що зробив усе можливе для збереження життя Марадони. Лікар сказав, що нікого, в тому числі себе, не вважає винним у трагедії. Він також висловив готовність співпрацювати зі слідством.

Нагадаємо, 25 листопада легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона помер у віці 60 років від серцево-легеневої зупинки. Він помер  у своєму будинку в районі Сан-Андрес у місті Тігре.

Дієго Армандо Марадона — колишній аргентинський футболіст, один з найвідоміших і найкращих гравців в історії футболу. По завершенні кар'єри гравця — футбольний тренер та функціонер, телекоментатор.

Грав на позиціях атакувального півзахисника і нападника.  Провів 91 матч і забив 34 голи у складі збірної Аргентини.

1