Переплутали з Марадоною: в США оплакують співачку Мадонну

Деякі американці переплутали померлого учора Дієго Марадону з відомою співачкою Мадонною
Переплутали з Марадоною: в США оплакують співачку Мадонну
Мадонна (Фото з відкритих джерел)
27 Листопада 2020, 00:00
читать на русском

Американці у соцмережах висловлюють щирі співчуття із приводу смерті поп-діви Мадонни, яку вони переплутали із всесвітньовідомим футболістом Дієго Марадоною.

Про це свідчать пости жителів США у соцмережі Twitter.

Деякі користувачі Twitter почали висловлювати свої співчуття рідним популярної співачки Мадонни, яка жива і здорова. Вони переплутали поп-діву із легендарним аргентинським футболістом Дієго Марадоною, який помер учора від зупинки серця.

2020 рік забрав у нас легенду. Спочивай зі світом, Мадонна, королева поп-музики. Ми будемо за тобою сумувати", - написала одна з прихильниць співачки.

Читайте також

Нагадаємо, всесвітньовідомий аргентинський футболіст Дієго Марадона помер 25 листопада на 60-му році життя у своєму домі в місті Сан-Хосе від зупинки серця.

Дієго Армандо Марадона — колишній аргентинський футболіст, один з найвідоміших і найкращих гравців в історії футболу. По завершенні кар'єри гравця — футбольний тренер та функціонер, телекоментатор.

Грав на позиціях атакувального півзахисника і нападника.  Провів 91 матч і забив 34 голи у складі збірної Аргентини.

Чемпіон світу 1986 року. Віцечемпіон світу 1990 року. Учасник чотирьох чемпіонатів світу. Чемпіон світу серед молодіжних команд 1979 року. Найкращий гравець чемпіонату світу 1986 року. Футболіст року в Південній Америці 1979 і 1980 років. Двічі член символічних збірних чемпіонатів світу. Чемпіон Аргентини у складі клубу "Бока Хуніорс". Дворазовий чемпіон Італії, а також володар Кубка УЄФА у складі клубу "Наполі". Тричі найкращий бомбардир Чемпіонату Аргентини з футболу (1979, 1980 та 1981 роки), найкращий бомбардир Чемпіонату Італії з футболу (1989 рік).

1