Ломаченко - Ортіс: де та коли відбудеться поєдинок

Ломаченко проведе свій перший бій за час повномасштабної війни з Росією.
Ломаченко - Ортіс: де та коли відбудеться поєдинок
Василь Ломаченко
28 Жовтня 2022, 12:18
читать на русском

У ніч проти 30 жовтня український боксер легкої ваги Василь Ломаченко вийде в ринг проти американця Джемейна Ортіса. Поєдинок за участю українця стане головною подією вечора боксу на легендарній арені Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).

Про це повідомило ТСН.

Для Ломаченка це буде перший бій від 12 грудня 2021 року. Тоді Василь переміг ганця Річарда Коммі та завоював пояс інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Що стосується Ортіса, то він у своєму останньому поєдинку, в травні 2022 року, здолав співвітчизника Джамеля Херрінга.

На території України поєдинок у прямому ефірі ексклюзивно покаже відеосервіс MEGOGO. Початок трансляції андеркарду - о 03:00 за київським часом (неділя, 30 жовтня). Бій між Ломаченком і Ортісом розпочнеться орієнтовно о 06:00 ранку.

Нагадаємо, заради цього бою Ломаченко залишив територіальну оборону та поїхав з України, де перебував від початку повномасштабної війни з російськими окупантами.

У разі перемоги над Ортісом українець вже в наступному поєдинку хоче боксувати з Девіном Гейні за звання абсолютного чемпіона світу в легкому дивізіоні. Раніше американець погодився дати українцю титульний бій після того, як захистив титули в реванші з австралійцем Джорджем Камбососом.

Довідка: На рахунку 34-річного Ломаченка 16 перемог (11 - нокаутом) і 2 поразки на професійному ринзі. Він володів поясами WBC, WBA Super та WBO в легкій вазі, поки в жовтні 2020 року не втратив їх, програвши американцю Теофімо Лопесу.

В активі 26-річного Ортіса 16 перемог (8 - нокаутом) та одна нічия.

Читайте також