Львів залишається у "червоній" зоні та посилює карантин

У місті досі фіксують досить високий рівень захворюваності на коронавірус
Львів залишається у "червоній" зоні та посилює карантин
Коронавірус, карантин, люди у захисних масках Фото: УНІАН
22 Листопада 2021, 16:19
читать на русском

Львів продовжує залишатись у "червоній" зоні карантину, але регіональна комісія ТЕБ і НС ухвалила низку уточнюючих рішень.

Про це повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко у Facebook.

За його словами, попри часткову стабілізацію COVID-показників, у місті фіксують досить високий рівень захворюваності на коронавірус. Так, станом на 22 листопада у міських медичних закладах перебувають 693 особи, в реанімаційному відділенні - 56 осіб, на ШВЛ – 41 особа, померло за останню добу - 14 осіб.

Москаленко наголосив, що саме з цієї причини місто продовжує перебувати у "червоній зоні". А 22 листопада регіональна комісія ТЕБ і НС ухвалила низку рішень:

  • Заборонено проведення будь-яких масових подій. Окрім тих, де всі організатори і відвідувачі вакциновані. А також не більше 50% заповненості площі чи зали.
  • Робота закладів громадського харчування дозволена лише за таких умов. 100% вакцинації у всіх працівників і відвідувачів. А також дотримання норм - не більше ніж 4 людини за столом і відстань 1,5 м, заповненість не більше 50%.

Нагадаємо, що Міністерство охорони здоров'я планує змінити правила "жовтої" зони карантину, додавши до них вимогу щодо наявності повного курсу вакцинації для роботи бізнесу.

Читайте також