Магнітні бурі у травні 2023: коли очікувати сплески сонячної активності

У травні передбачають три періоди сильної сонячної активності
Магнітні бурі у травні 2023: коли очікувати сплески сонячної активності
Магнітні бурі (Фото: ТСН)
29 Квітня 2023, 23:08
читать на русском

Магнітні бурі в травні 2023 точно чинитимуть на нас негативні впливи. На кінець весни очікується відразу три спалахи, і до такої сонячної активності краще підготуватися заздалегідь.

Не секрет, що магнітні бурі впливають на живі організми, зокрема й на людей. Так, може різко змінитися настрій, з’явитися депресія або підвищена агресивність, зокрема й до оточення. Навіть серцево-судинна система людини буде схильна до негативних змін.

Так, перша сонячна активність наприкінці весни очікується вже з 11 по 17 травня. Це буде сильний сплеск, багато хто з нас точно відчує вплив Сонця на організм або настрій.

Друга магнітна буде середньою за інтенсивністю, і очікується вже 20-25 травня. Краще не піддавати себе великим фізичним навантаженням, і запастися таблетками та іншими ліками на випадок, якщо травми нагадають про себе.

Остання магнітна буря в травні 2023 очікується 28 числа – астрологи запевняють, що відбудеться потужний сплеск. Вплив на організм відчуватиметься протягом усього дня.

Ці дати допоможуть підготуватися до сонячної активності – для цього є корисні поради:

  • проводьте час на свіжому повітрі, але уникайте фізичних навантажень;
  • відмовтеся від спиртного і важкої, жирної їжі;
  • дотримуйтеся режиму сну;
  • приймайте контрастний душ;
  • пийте більше рідини.

Нагадаємо, попри те, що  українцям, і так нелегко у воєнний час, під час теперішньої зимової погоди чимало людей скаржаться на занепад сил і зниження працездатності. Сезонні зміни погоди спричиняють різке зростання кількості людей із хворим серцем та судинами. Для таких пацієнтів метеозалежність – важливий фактор, тому ці хворі зазвичай уважно стежать за прогнозами погоди.

Читайте також

1