Магнітні бурі в грудні 2022: коли очікувати сильних сплесків

Останній місяць 2022 року буде спокійнішим за листопад
Магнітні бурі в грудні 2022: коли очікувати сильних сплесків
Головний біль
24 Листопада 2022, 13:25
читать на русском

Грудень буде не такий насичений на магнітні бурі, як попередній листопад. Цього місяця можна не чекати сильних сплесків. Але більшість бур у грудні будуть середньої інтенсивності. Під час таких днів варто більше прислухатися до себе та свого самопочуття, намагатися більше відпочивати та проводити час за улюбленими справами.

7–10 грудня: середина другого тижня грудня почнеться із магнітних бур середньої інтенсивності. У цей період важливо утримуватися від фізичних навантажень.

Симптоми під час магнітних бур, навіть слабких чи середніх, різняться у кожної людини, але серед основних: головний біль та запаморочення, підвищення чи зниження тиску, порушення сну та сонливість удень, дратівливість та біль у суглобах.

Тож у період з 7 по 10 грудня варто обмежити вживання важкої та шкідливої їжі, натомість збільшити вживання простої води. До речі, газовані напої, кофеїновмісних та алкоголю також варто уникати або ж зменшити до мінімуму.

15–17 грудня: у цей час треба максимально уникати стресових ситуацій — наскільки це можливо у сьогоденні. Якщо є змога, краще додати до вечірньої рутини прогулянки у швидкому чи звичному темпі. Не забувайте про режим сну, який допоможе організму легше перенести кліматичні та магнітні зміни.

21–23 грудня: у цей період настане слабка магнітна буря. Можна провести час із друзями чи близькими у більш спокійній атмосфері. Щоб зменшити вплив магнітних бур, намагайтеся дотримуватися здорового способу життю.

Не забувайте і про аптечку в період активації магнітних бур: при нудоті, болю в голові чи суглобах не треба терпіти незручності.

Нагадаємо, щоб легше перенести негативний вплив магнітних бур на наше життя, варто дотримуватися кількох простих порад. Насамперед у ці дні важливо відмовитися від шкідливої їжі та алкоголю.  Дотримуйтеся режиму сну та більше гуляйте на свіжому повітрі. Також допомогти пережити головний біль у ці дні може контрастний душ.

Читайте також

1