Майже 40 нелегальних гральних закладів знайшли у Київській області за добу

Вилучено 458 одиниць ігрового обладнання та комп’ютерної техніки
Майже 40 нелегальних гральних закладів знайшли у Київській області за добу
Зала грального закладу Фото: Генпрокуратура
21 Квітня 2021, 09:33
читать на русском

Протягом доби у Київській області викрили 36 нелегальних гральних закладів. Відкрито понад 40 кримінальних проваджень.

Як повідомляє пресслужба Генпрокуратури, було проведено понад півсотні обшуків, вилучено 458 одиниць ігрового обладнання та комп’ютерної техніки, готівкові кошти, а також чорнові записи.

В рамках розслідування одного з розпочатих кримінальних проваджень повідомлено про підозру організатору та чотирьом учасникам злочинного угруповання за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор, вчиненої організованою групою.

За даними слідства, громадянин організував мережу закладів у різних населених пунктах області. Для забезпечення їх роботи він залучив чотирьох місцевих мешканок, які виконували обов’язки адміністраторів, касирів та менеджерів. Без відповідних ліцензій, за допомогою комп'ютерної техніки з правом доступу до онлайн-казино та спеціальних програм-симуляторів гральних автоматів вони надавали послуги грального бізнесу із можливістю отримання виграшів.

Діяли гральні заклади у закритому режимі з дотриманням суворої конспірації – доступ могли отримати лише "перевірені клієнти" за попередньою домовленістю з адміністратором, - розповіли правоохоронці.

Читайте також