Мало не спалили автопарк: новорічної ночі на Хмельниччині горіли вантажівки - відео

Подія трапилася у смт. Білогір`я
Мало не спалили автопарк: новорічної ночі на Хмельниччині горіли вантажівки - відео
Пожежа на Хмельниччині (Фото: ДСНС)
2 Січня 2021, 03:10
читать на русском

На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу двох вантажівок та не допустили розповсюдження вогню на поруч розташовану автотехніку.

Про це повідомили у ДСНС України.

1 січня о 03:18 ночі до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу вантажних автомобілів RENO MAGNUM та MAN F50 на вулиці Залізничній у смт Білогір’я, що на Хмельниччині.

На момент прибуття бійців ДСНС, обидві кабіни вантажівок були повністю охоплені вогнем, бійці одразу приступили до гасіння. Рятувальники швидко приборкали полум’я, не допустивши його розповсюдження на поряд розташовану автотехніку. Локалізація пожежі відбулась о 03:30, а її ліквідація — о 03:41.

Причина займання встановлюється. Травмованих та загиблих під час пожежі не було.

Нагадаємо, 31 грудня у пожежі, яка виникла на вулиці Яружна Соборного району міста Дніпро, загинули троє людей.

Рятувальники встановили, що пожежа виникла в кімнаті на другому поверсі двоповерхового житлового будинку. Під час ліквідації пожежі знайдено тіла двох людей, особисті дані яких встановлюються.

Читайте також

Також внаслідок пожежі ще одна постраждала жінка у край тяжкому стані була госпіталізована працівниками швидкої медичної допомоги до 2-ої міської клінічної лікарні, але, на жаль, жінка померла у медичному закладі.

Вогонь пошкодив речі домашнього вжитку та дерев’яні перекриття будинку. Загальна площа пожежі склала 30 кв. м.