Маріуполь атакують російські бомбардувальники

Повністю захопити місто росіянам не вдається
Маріуполь атакують російські бомбардувальники
Маріуполь після обстрілів з космосу / Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko
15 Квітня 2022, 18:21
читать на русском

Наразі у Маріуполі ведуться бої в районі металургійного комбінату ім. Ілліча та у морському порті.

Як повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, місто атакують російські бомбардувальники Ту-22Н3, Су-24М та Су-34.

В Маріуполі складна ситуація, російська армія постійно залучає додаткові підрозділи для того, щоб штурмувати це місто. Ідуть активні бої в районі заводу Ілліча. У портовій зоні Маріуполя підрозділи здійснюють штурмові дії, але повністю захопити це місто росіянам наразі не вдається. Вперше з початку збройної агресії по Маріуполю було завдано бомбових ударів дальніми бомбардувальниками Ту-22Н3. По місту також били бомбардувальники Су-24М та Су-34. Сухопутні - в напрямках морського порту, - сказав він.

Представник Міноборони зазначив, що по Маріуполю 14 квітня рашисти здійснили пуски крилатих ракет.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у телеграмі повідомив, що 15 квітня окупанти планують наново застосувати важку зброю, зокрема танків, артилерію та стрілковою зброю на ділянці Лівобережного району Маріуполя від парку "Веселка" до заводоуправління "Азовсталь".

Будьте обережні. Вчора окупантами було відкрито прохід/проїзд, але сьогодні ситуація змінилась. Будьте обережні - не наражайте себе та близьких на небезпеку. І не вдягайте білих стрічок в зоні вуличних боїв - снайпери розбиратись здалеку не будуть. Не дайте використати собі за приманку, - додав він.

Нагадаємо, російські окупанти розпочали новий рівень "зачисток" у Маріуполі. Вони проводять процес ексгумації тіл у дворах житлових будинків та забороняють нові поховання людей.

Читайте також

1