Масова ДТП за участі автобуса сталася у Львівській області - фото

На західному обході Львова зіштовхнулися п'ять транспортних засобів
Масова ДТП за участі автобуса сталася у Львівській області - фото
ДТП біля Львова Фото: lv.npu.gov.ua
12 Вересня 2022, 12:56
читать на русском

У Львівській області сталася масова дорожньо-транспортна пригода, в яку потрапили автобус та чотири автомобілі.

Як повідомляє обласна поліція, 11 вересня близько 13.30 на автодорозі "Західний обхід міста Львова" у селі Сокільники водій Volkswagen Golf протаранив автобус Setra. Після удару автобус виїхав на зустрічну смугу та протаранив ще три автомобілі: Opel Corsa, яким керував 37-річний мешканець одного з сіл Львівського району, Kia Sportage під кермуванням 33-річного львів’янина та Jeep Grand Cherokee, яким керував 41-річний житель Львова.

ДТП біля Львова Фото: lv.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля Opel Corsa, 60-річна мешканка одного з сіл Львівського району, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Нижнє Синьовидне Львівської області легковик "Volkswagen Touareg" зіткнувся з мотоциклом "Honda", в результаті чого загинув водій та пасажирка двоколісного.