Масове перекриття вулиць анонсували у Києві 30 травня

У столиці відбудеться "Пробіг під каштанами"
Масове перекриття вулиць анонсували у Києві 30 травня
Пробіг під каштанами Фото: сторінка спільноти у Фейсбуці
20 Травня 2021, 07:01
читать на русском

За маршрутом "Пробігу під каштанами" 30 травня у центрі Києва заборонять рух транспорту.

Як повідомляє КМДА, 30 травня з 07:00 до 15:00 у столиці відбудеться 28-й щорічний благодійний спортивний "Пробіг під каштанами". У зв’язку з цим буде заборонено рух транспорту за маршрутом проведення заходу.

Так, заборонять рух транспортних засобів із 09:00 до 13:00 за маршрутом:

Майдан Незалежності – вулиця Хрещатик – вулиця Велика Васильківська – вулиця Саксаганського – вулиця Володимирська – вулиця Жилянська – вулиця Шота Руставелі – вулиця Велика Васильківська – вулиця Хрещатик – Майдан Незалежності.

На час проведення "Пробігу під каштанами" також змінить маршрути наземний пасажирський транспорт, який курсує цими вулицями, про що буде повідомлено додатково.

Довідково: "Пробіг під каштанами" – перший і наймасштабніший щорічний благодійно-спортивний проєкт в Україні. Пробіг проходить у форматі FUN RUN.  Проєкт був започаткований у 1993 році і став частиною святкування Дня Києва.

Минулого року через пандемію проєкт відбувся онлайн. На зібрані кошти було придбано засоби індивідуального захисту для медичних працівників Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України та Київської міської клінічної лікарні №9.

Організатори благодійного проєкту готують два формати проведення 28-го "Пробігу під каштанами" 30 травня 2021 року.

• Offline на старт можна долучитися на Майдані Незалежності, при цьому дотримуватися правил гігієни – обов'язкове.

• Online зможуть долучитися всі бажаючі не залежно від часу та місця участі. Для цього необхідно завантажити безкоштовний мобільний додаток Strava, зареєструватися в ньому та долучитися до групи "Пробіг під каштанами"

Як долучитися до пробігу - дізнайтеся за посиланням.

Читайте також