Масову загибель риби виявили у Запорізькій області

У Молочному лимані виявлено до 30 000 особин загиблої азовської хамси
Масову загибель риби виявили у Запорізькій області
Масова загибель риби Фото: Держрибагентство України
16 Листопада 2020, 18:52
читать на русском

У Молочному лимані зафіксовано масову загибель риби. Про це повідомляє Держрибагентство України на своїй сторінці у Facebook.

1️6 листопада 2020 року під час рейду працівниками Азовського рибоохоронного патруля у Молочному лимані, поблизу смт Кирилівка Якимівського району Запорізької області, зафіксовано масову загибель водних біоресурсів. Під час обстеження 64 метрів ділянки водойми та її прибережної захисної смуги на одному квадратному метрі виявлено від 300 до 500 екземрлярів загиблої азовської хамси, - йдеться у повідомленні.

Про факт загибелі риби для встановлення причин її мору проінформовано працівників Приазовського національного природного парку та Кирилівської селищної ради.

Читайте також

Днями управлінням оперативного реагування Держрибагентства на Каховському водосховищі викрито порушення Правил промислового рибальства.

Інцидент стався на рибоприймальному пункті Каховського водосховища, поблизу с. Приморське Василівського району Запорізької області.

Нагадаємо, 4 листопада Кабінет міністрів України призначив Ганну Шишман головою Державного агентства рибного господарства.

Повідомляється, що проєктами розпоряджень Кабінету міністрів призначено Магалецьку Владиславу Валеріївну - головою Держпродспоживслужби та Шишман Ганну Федорівну - головою Держрибагентства шляхом укладення з ними контрактів про проходження державної служби на період дії карантину. Шишман працювала керівником громадської спілки "Перша рибна біржа".

1